x تبلیغات
صنایع سلولزی بایدا

نکات قابل توجه درمورد سرو پیتزا

 

غذا شاید مهم ترین چیز برای آدم های کره زمین میتواند باشد و بسیاری از سازمان ها در تلاش هستند که حداقل بحث غذا خوردن را در کشور های فقیر حل و فصل کنند و بتوانند که بسیاری از مشکلات را حل کنند. شاید برای همه مردم دنیا اگر بخواهند فرهنگ خود را معرفی کنند می توانند غذا های جالبی را معرفی کنند که برای همه مردم جامعه جذاب باشد. اما غذای یک کشور برای همه مردم در همه جا لذیذ است و خوش مزه و نمی توان از آن صرف نظر کرد آن هم برای کشور ایتالیا است و غذای مورد علاقه همه مردم ایتالیا پیتزا است. پیتزا محبوب ترین غذایی که در فست فود های دنیا می توان یافت و پر فروش ترین غذایی که در جهان وجود دارد.این غذا محاسن بسیار زیاد و جذابی دارد و مردم انقدر این غذا را دوست دارند که می توانند خوب و بدی این غذا را به راحتی تشخیص دهند.

پیتزا با همه مزایای فراوانش از آن دست غذاهایی است که کوچکترین کم توجهی در شرایط دلیوری می تواند تاثیرات بسیار نامطلوبی بر طعم و مزه نهایی آن داشته باشد. به طوری که شاید شما هم بارها این جمله را شنیده باشید که مثلا پیتزای فلان رستوران فقط همونجا خوبه، از در مغازه که بیرون بیاد، خمیر و وارفته میشهاین جمله به ظاهر ساده، به تنهایی اهمیت شرایط دلیوری را مشخص می کند و نشان می دهد که در صورت انتخاب نامناسب حتی یک مورد کوچک، امکان از دست دادن مشتری برای همیشه وجود دارد؛چه برسد به انتخاب شرایط موارد مهم و تاثیر گذار اصلی که به نوعی از فوت و فن کار هم به شمار می آیند. شرایطی که اهمیت آنها اگر از انتخاب مواد اولیه سالم بیشتر نباشد، کمتر هم نیست.:

نکته اول: انتخاب دمای مناسب سرو

برای بسیاری از افراد دمای مناسب سرو یک پیتزا، دمای بین 70 تا 85 درجه می باشد، دمایی که نه خیلی داغ باشد و نه خیلی سرد. حفظ این دما در شرایط رستورانی کار سختی نیست ولی برای این که بتوانیم پیتزا را خیلی زود، با دمایی در همین حد و اندازه به دست مشتری برسانیم، توجه به همه شرایط دلیوری بسیار مهم است.

بنابراین به همه نکات ریز اما مهم توجه کنید. نکاتی مانند انتخاب فرد مناسب برای پیک که علاوه بر شناخت درست منطقه، موتور سوار ماهری هم باشد، آداب معاشرت و مشتری مداری را بداند و بتواند در شرایط بحرانی، مهارت حل مسئله داشته باشد.

نکته دوم: انتخاب ظرف مناسب سرو

در باور عموم آشپزی هنری است که بیشتر با طعم ها و مزه ها سروکار دارد و آشپز حرفه ای کسی است که طعم ها و مزه ها را به خوبی تشخیص دهد و بتواند از بین دنیای پر رنگ و لعاب سبزیجات و طعم ها، غذایی خوش آب و رنگ تحویل مشتری دهد. ولی در دنیای آشپزی، هر چیزی که اثر بخشی غذا را بیشتر کند، نکته ای است که حتما باید به آن توجه کرد.

این روزها که علم روانشناسی تاثیر رنگ ها بر روی اشتها، طعم و مزه غذا را ثابت نموده و صدها مقاله علمی در این خصوص چاپ شده، بهتر است قبل از خرید هر چیزی، کمی هم مطالعه داشته باشیم.زیرا انتخاب ظرف مناسب، نه تنها باعث می شود تا غذای سرو شده زیباتر و خوشمزه تر به نظر بیاد بلکه کمک می کند تا غذا در شرایط مناسب و مطلوب، شکل و حالت خود را بهتر حفظ نماید.

در شرایط بیرون بر، توجه به این نکته، حساس تر هم خواهد شد، زیرا اگر جنس جعبه انتخابی از مقوای مناسب نباشد و یا ضخامت مقوا کم باشد، احتمال این که در جریان حمل و نقل، به شکل و حالت پیتزا آسیب برسد، بسیار زیاد است. علاوه بر این انتخاب جعبه با کیفیت که از شرایط تهویه مناسب هم برخوردار باشد و بتواند دما را به خوبی حفظ کند، کمک می کند تا پیتزا در دمای مناسب مورد نظر شما تحویل مشتری گردد.

نکته سوم: انتخاب کاغذ زیر پیتزا

شاید اگر ادعا کنم، انتخاب کاغذ سینگل یا همان کاغذ زیر پیتزا، یکی از سخت ترین و مهم ترین نکات مراحل سرو پیتزاست، بیراه نگفته باشم. زیرا با وجود آن که شرکت های فراوانی در ایران به تولید این محصول می پردازند ولی پیدا کردن یک کاغذ سینگل فست فود با کیفیت که نه تنها سلامت پیتزای شما را حفظ کند؛ بلکه از ضخامت لازم هم برخوردار باشد، اصلا کار آسانی نیست.

کاغذ سینگل از آن دست محصولات پرکاربردی است که در صنایع مختلف غذایی و دارویی استفاده میشود و مهم ترین خصوصیت این محصول، مقاومت در برابر ضربه و عدم نفوذ رطوبت می باشد. دلیل تولید این محصول به صورت مواج نیز همین می باشد.

قرار دادن پیتزای داغ بر روی کاغذ سینگل، به عنوان یک نکته مهم، بسیار حساس و ظریف می باشد. زیرا اگر کاغذ از جنس مطلوب و باکیفیت ساخته نشده باشد، پیتزا به کاغذ می چسبد. این موضوع در شرایط بیرون بر که قرار است پیتزای داغ درون جعبه قرار گرفته و برای مدتی با درب بسته حمل گردد، بسیار سخت تر و چالش برانگیز تر می شود. به همین خاطر انتخاب کاغذی که هوا رو به خوبی از خود عبور داده و مانع خمیر شدن پیتزا گردد، بسیار مهم است.البته همه محصولات عرضه شده در بازار، مدعی جذب رطوبت و گردش هوای مناسب هستند و همین موضوع شرایط انتخاب را برای شما سخت تر خواهد کرد. به همین خاطر لازم است با دقت و توجه خاص، بهترین و با کیفیت ترین محصول را برای عرضه کالای خود انتخاب کنید تا از همان ابتدا به عنوان یک فعال اقتصادی مجرب و کارآزموده شناخته و معتبر گردید.

نکته چهارم : انتخاب نور و موسیقی مناسب

این نکته از آن دست مسائلی است که فقط در رستوران ها و کافه ها کاربرد داشته و در شرایط بیرون بر کارایی خاصی ندارد.ولی با این وجود بهتر است در این مورد نیز حساس باشید و شرایط نور پردازی محیط رستوران و یا کافه خود را در اختیار متحصصان این حوزه قرار دهید تا بتوانید از تاثیر پذیری این آیتم در جذب مشتری و انتقال بهتر طعم غذا لذت ببرید.موسیقی مناسب نیز یکی دیگر از آیتم های بسیار مهمی است که نه تنها می تواند کافه یا رستوران شما را به عنوان یک مکان دنج و مناسب معرفی کند، بلکه به خاطر اثر بخشی زیاد موسیقی و تاثیر آن در خاطره، نقش بسیار زیادی در برندینگ و معرفی شما خواهد شد. تجربه ثابت کرده، کیفیت مناسب غذا و طعم بی نظیر آن که قطعا به خاطر مواد اولیه تازه و سرآشپز حرفه ای کسب می گردد، اولین دلیل انتخاب یک رستوران یا کافه می باشد، ولی باید بپذیریم که تاثیر عوامل جانبی در اثر بخشی بیشتر این شرایط بسیار کمک کننده می باشد. اگر به دنبال این هستید که کافه و رستوران خود را به یک پاتوق دوست داشتنی و خاطره انگیز تبدیل کنید، حتما به همه نکات بیان شده؛به صورت یک چالش مهم نگاه کرده و از همان ابتدا خود را به عنوان یک رقیب سرسخت برای حرفه ای ها معرفی کنید.

منبع: صنایع سلولزی بایدا

راه های نچسبیدن پیتزا به فر و ظرف

 

ایتالیا شاید برای مردمی که تاریخ دوست دارند تاریخ این کشور بسیار جذاب و جالب باشد شاید برای کسانی که می خواهند به مسافرت های اروپایی بروند ایتالیا با منظره های زیبا جذاب باشد .اما برای همه آنهایی که ایتالیا را دوست دارند یک چیزی مشترک است و آن هم علاقه به پیتزا است که ایتالیایی ها در درست کردن آن مهارت دارند. شاید یکی از بهترین چیزهایی که ایتالیا هایی می توانستند صادر کنند پیتزا بود و خوش مزه ترین غذایی که در جهان مدرن می توان یافت پیتزا باشد. این روز ها بسیاری از مردم در خانه هایشان دوست دارند که پیتزا درست کنند اما هر از گاهی این پیتزا ها یا به ضرف می چسبند یا اینکه وا می روند که می تواند بسیار ناراحت کننده برای کسی باشد که در خانه درست کرده است اما اگر نرود شاید از پیتزاهایی که در بیرون درست می شود هم خوش مزه تر هم می شود.

صرف نظر از صرفه جویی در هزینه، یکی دیگر از مهم ترین مزیت های درست کردن پیتزا در خانه، اطمینان از سلامت و تازگی مواد اولیه می باشد که به تنهایی تاثیر بسیار زیاد و مهمی در طعم و کیفیت پیتزای پخته شده خواهد داشت. البته برای داشتن یک پیتزای خاص و منحصر بفرد، علاوه بر انتخاب مواد با کیفیت و سالم، لازم است از فوت و فن های اولیه پخت یک پیتزای خوشمزه غافل نشویم. فوت و فن هایی در ظاهر ساده اما خیلی مهم و ظریف که باعث می شوند، در فامیل به عنوان یک پیتزا پز حرفه ای شناخته شوید. در ادامه به چند نمونه از این نکات اشاره می کنیم:

نکته اول: خمیر پیتزا

اولین و مهم ترین بخش یک پیتزا، پخت خمیر پیتزاست که باید به اندازه کافی ورز داده شود. ورز دادن بیش از حد خمیر پیتزا، باعث خشک شدن آن می شود. خمیر پیتزا را فقط باید در حد مخلوط کردن هم بزنید.

نکته مهم دیگر ضخامت خمیر می باشد که باید بین دو تا سه سانتی متر باشد، زیرا اگر خمیر خیلی نازک باشد، پیتزا خشک می شود و در صورتی که خمیر خیلی کلفت باشد، پیتزای خمیری و شل خواهید داشت.

در مورد خمیر پیتزا، مدت زمان پخت هم بسیار مهم می باشد، یک نکته مهم که در بین پیتزا پزهای حرفه ای رعایت می شود: پخت پیتزا با دمای زیاد و زمان کم می باشد. این نکته خصوصا در زمان هایی که از خمیر پیتزای آماده استفاده می کنید؛ بسیار مهم می باشد.

نکته دوم: مقدار مواد روی پیتزا

یکی دیگر از نکات مهم در پخت پیتزا، حجم موادی است که بر روی خمیر قرار می دهید. در خصوص موادی که روی پیتزا قرار می دهید، می توانید کاملا سلیقه ای عمل کنید و از مواد اولیه تازه و با کیفیت مطابق ذائقه افراد خانواده استفاده نمایید. ولی به این نکته توجه داشته باشید که حجم زیاد مواد نه تنها باعث می شود مواد درون آن به خوبی پخته نشود بلکه از ترد شدن پیتزا نیز جلوگیری می کند، بنابراین سعی کنید طوری مواد را روی خمیر بریزید که در هر برش از پیتزا؛ مقدار مشخصی از همه مواد وجود داشته باشد.

اگر ترجیح می دهید که مواد روی پیتزا را ابتدا تفت دهید، سپس روی پیتزا بچینید، بهتر است بعد از تفت دادن، صبر کنید تا خنک شوند و بعد آنها را روی خمیر قرار دهید.

نکته سوم: جلوگیری از خمیر شدن پیتزا

برای جلوگیری از خمیر شدن پیتزا، به مقدار سسی که روی خمیر می ریزید هم دقت کنید و سعی کنید سس را کاملا روی خمیر پیتزا به طور مساوی پخش کنید. اگر روی خمیر، سس گوجه فرنگی نمالید، تمام مواد هنگام برش دادن از خمیر جدا خواهند شد. بهتر است روی لایه پنیری که روی مواد ریخته اید هم دوباره سس بریزید.

اگر در درست کردن خمیر پیتزا دقت کافی داشته اید، برای این که مانع چسبیدن خمیر به میز یا تخته آشپزی شوند از آرد درشت ذرت استفاده می کنند. برای آن که خمیر به ظرف فر نچسبد، لازم است ابتدا فر را از قبل کمی گرم کنید، سپس پیتزا را برای پخت در آن قرار دهید.

نکته چهارم: انتخاب ظرف مناسب

بهترین ظرف برای درست کردن پیتزا ظرف تفلون می باشد که مانع چسبیدن خمیر به کف ظرف می شود. ولی امکان استفاده از ظروف شیشه ای یا استیل و یا حتی سینی فر هم وجود دارد، به شرطی از کاغذ روغنی استفاده کنید و زیر وروی آن را کمی آرد بپاشید.

نکته پنجم: دمای مناسب

بهترین دما برای پخت پیتزاهای خانگی حداقل 450 درجه فارنهایت یا 220 درجه سانتی گراد می باشد و مدت زمان میانگین پخت پیتزا هم بین 10 تا 12 دقیقه می باشد. پیتزا را در طبقه وسط و در مرکز قرار دهید و منتظر بمانید تا بعد از چند دقیقه پیتزایی فوق العاده با طعمی بی نظیر را مزه کنید.

نکته ششم: نحوه سرو پیتزا

بعد از خارج کردن پیتزا از فر، آن را بر روی کاغذ سینگل که به کاغذ زیر پیتزا معروف است، قرار دهید. این کاغذها به دلیل مواج بودن، باعث جذب رطوبت و گردش هوا شده و مانع خمیر شدن و وارفتن پیتزا می شوند. البته در انتخاب این کاغذها هم بسیار دقت کنید و کاغذهایی با کیفیت و از جنس مناسب تهیه کنید تا هنگام برش دادن پیتزا پاره نشوند.

با توجه به این که انواع کاغذ سینگل با کیفیت های متفاوت با نام ها و برندهای گوناگونی در بازار موجود می باشد، پیشنهاد می شود از کاغذهای سینگلی که از ساقه نیشکر یا همان باگاس تهیه می شوند، استفاده کنید که محصول پس از استفاده قابل بازیافت هم می باشند. البته در کنار همه نکاتی که بیان شدف هیچ گاه از معجزه ادویه ها غافل نشوید و برای این که یک پیتزای فوق العاده و منحصر بفرد داشته باشید، بهتر است؛ انواع سس های قرمز و مایونز را با هم مخلوط کرده و با کمی ادویه استفاده کنید.

منبع: صنایع سلولزی بایدا

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد